#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa rece cu legume
Ingrediente: 150 gr morocv, 200 gr conopida, 4 linguri de mazare proaspata sau conservata, 200 gr castraveti, un litru de apa, verdeata, sare, zahar, suc de lamiie.

Receta: morcovul se taie cubulete, conopida se divide in parti mai mici si se pune in apa rece cu sare 15 min. Intr-un vas cu apa se fierbe la foc mic morcovul, conopida si mazarea. Se ia de la foc dupa ce a fiert morcovul, se lasa sa se raceasca si se aduaga castravetele tait cubulete. Ceapa si verdeata se taie marunt, se adauga sare si se freaca bine cu o lingura de lemn si se adauga in supa impreuna cu sucul de lamiie si zaharul. Se amesteca totul bine.

Inapoi la Supe de Post

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER