#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa piureu din rosii
Ingrediente: 1-2 napi, o ceapa, un morocov, un praj, 10 rosii, 2 linguri de ulei, 2 linguri de faina de griu, 1/2 pahar apa, sare, verdeata.

Receta: napii, ceapa si morcovul se curata si se fierb in apa cu sare 40 min. Apoi se scurge bulionul intr-un vas aparte iar legumele se trag prin razatoare marunta. Rosiile taiate feliute se prajesc putin in ulei, apoi se lasa la foc mic sub capac 20 min. Dupa care se trag prin razatoare marunta, se unesc cu piureul de legume. In cratita cu bulion se adauga piureul de legume si faina de griu putin prajita, totul se fierbe 10 min si se aduga verdeata tocata. Supa se serveste cu pesmeti.

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER