#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa din linte
Ingrediente: un pahar de linte, 3-4 cartofi, 2 morcovi, o ceapa, 2 catei de usturoi, sare, piper, frunza de dafin, verdeata uscata, un pahar de moare din varza sau castraveti, radacina de patrunjel sau telina, 2, 5 l apa.

Receta: intr-o cratita cu apa se aduga lintea, se aduce la fierbere si se aduaga cartofii si morcovul taiat cubulete, ceapa tocata. In momentul cind cartofii aproape au fiert se aduga moarea de castraveti, frunza de dafin, piper negru, verdeata tocata si radacinile trase prin razatoare. Se fierbe inca 15-20 min. La fine se aduaga usturoiul taiat marunt.

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER