#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa din dovleac cu mazare
Ingrediente: 300 gr dovleac, 2 cartofi, 1/2 pahar de mazare uscata sau 1 pahar de mazare proaspata (conservata), o ceapa, o leagaturica mica de patrunjel sau telina, un morcov, 1 l apa, sare, ulei, verdeata duap gust.

Receta: mazarea uscata se lasa pe noapte in apa rece, dimineata se fierbe in cratita, cind aproape mazarea a fiert se adauga cartofii taiati cubusoare si lasa la foc inca 15 min. Aparte se frige in ulei dovleacul taiat cubusoare si patrunjelul sau telina tocata si se adauga in supa, se condimenteaza si se fierbe inca 5-10 min. Supa se serveste imediat.

Inapoi la Supe de Post

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER