#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa din cartofi
Ingrediente: 2,5 l apa, 4 cartofi, un morocov, o ceapa, 2 rosii murate, 2 frunze de dafin, 2 linguri de mazare proaspata sau conservata, 2 catei de usturoi, radacini uscate de patrunjel sau telina, verdeata, sare.

Receta: in apa clocotita se aduaga cartofii taiati cubulete, peste 10 min se aduga morcovul taiat semicerculete, ceapa taiata inele, rosiile taiete felii, mazarea, radacinele trase prin razatoare, verdeata, frunza de dafin, sarea. Se amesteca totul si se lasa la foc 25 min. In supa fiarta la fine se aduga usturoiul tocat.


Inapoi la Supe de Post

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER