#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa din piine cu fasole si legume
Ingrediente: un pahar de fasole, 3 cartofi, 2 morcovi, 2 cepe, o radacina de telina, 1/2 conopida mijlocie, 200 gr piine uscata, 50 gr ulei, 2 l apa, sare, condimente dupa gust.

Receta: fasolele se lasa pe noapte in apa rece. Dimineata se pun la foc mic, cind incepe sa fiarba se aduaga 25 gr de ulei si se lasa la foc inca 30 min. Cartofii se curata si se taie pai, radacina de telina se trage prin razatoare, peste conopida se toarna apa clocotita, se lasa 5 min si apoi se taie in bucati mici. Toate legumele pregatite se adauga supa cu fasole. In tigaie se frige in ulei ceapa taiata marunt si piinea uscata trasa prin razatoare. Duap ce fasolea a fiert se adauga ceapa parjita cu piine si se la sa fiarba inca 10-15 min, se condimenteaza dupa gust. La fine se aduaga usturoiul si verdeata tocata, se lasa sub capac 5 min. Se serveste cu pesmeti.

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER