#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Salata "Vinigret" in stil romanesc
Ingrediente: 500 gr cartofi, 250 gr morcov, 150 gr mazare conservata, 2 albusuri de ou, 100 gr de fasole fiarta, 300 gr carne fiarta. Pentru sos: 2 galbenusuri de ou, mustar, olei, otet, sare.

Receta: cartofii, morcovii, albusurile fierte se taie cubulete, se adauga fasolea fiarta, mazarea, carnea fiarta si taiata cubulete, se amesteca totul bine. Se toarna sosul, se amestica bine din nou si se lasa pentru 15 min. Receta sosului: se rade galbenusurile si se amesteca bine cu mustarul, adaugind treptat otetul (sucul de lamiie), sarea, uleiul. Pofta buna!!!

Inapoi la "Salate"

Etichete:

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER