#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Salata cu cartofi si ciuperci
Ingrediente: 50 gr - cartofi, 20 - gr ciuperci conservate, 30 gr - de castraveti murati, 20 gr - varza murata, ceapa (verde), verdeata, sare.

Receta: In primul rind se prepara sosul pentru salata: un pahar de ulei, un pahar de otet, o lingura de otet, piper (un virf de cutit), o jum de lingura de sare, se amesteca totul bine, se toarna intr-o sticla si se pastreaza in frigider, inaite de a condimenta salatele se scutura bine sticla.
Cartofii fierti se taie feliute, se adauga castravetii murati taiati marunt, ciupercile, varza murata, ceapa. Se condimenteaza dupa gust cu sos si sare, piper.


Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER