#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Supa Harcho
Supa Harcho este o supa din bucataria georgiana si se traduce din georgiana ca supa din carne. Traditional supa se prepara din carne de bovina si nuci.

Ingrediente: 500 gr de fileu de vita, 200 gr de orez, 100 gr de nuci, 150 gr de sos satsebeli, 3 buc ceapa, 3-4 catei de ustroi, 2 lingurite de hmeli-suneli, piper rosu, sare, verdeata.

Receta Supa Harcho: carnea se taie in bucati, se toarna 3 l de pa si se lasa sa fiarba 1,5 ore. Intre timp ceapa taiata se prejeste in ulei, apoi si nucile maruntite. In bulionul se adauga orezul si se fierbe 10 min, apoi se adauga ceapa si nucile prajite, sosul, hmeli-suneli, piperul si sare dupa gust, se fierbe inca 5-7 min. La fine usturoiul taiat marunt se adauga si se lasa supa 10-20 min cu capac sa prinda aroma. La masa se presoara in farfurie cu verdeata taiata marunt. Supa este gata!!!


Pofta buna!!!

Sos satsabeli: 200 gr de nuci, 200 gr ceapa 200 gr, 200 gr otet de vin, 20 gr usturoi, un piper rosu, 35 gr de minta si coriandru, 500 ml de bulion sau apa, 20 gr sare.
Receta sos satsabeli: Nucile maruntite se amesteca cu otetul, se adauga bulionul (de carne pentru bucate de carne, de peste pentru bucate de peste) sau apa. Se aduga ceapa tocata, piperul, minta si coriandru, sarea, verdeata.

Hmeli-suneli este un amestec uscat de condimente, utilizata in Georgia, Armenia si in alte tari din Caucaz. Se vinde in pachetele mici, pe care scrie ingredientele: fenugrek (Fân grec), coriandru, chimen dulce, ţelină, pătrunjel, busuioc, cimbru de gradina, minta, frunze de dafin, maghiran, piper rosu (2%), curcuma (0,1%). Toate ingredientele se iau in cantitati egale, in afara de piper si curcuma. Ingredientele se usuca si se macina aparte. Amestecul are forma de praf iute, aromat si verde la culoare, se pastreaza intr-un vas de sticla cu capac.

Etichete: , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER