#CCCCCC;
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante si Recete
Dieta - Cura de slabire - Mentine Greautatea - Cura de descarcare - Plante - Recete cu plante

Bors cu ciuperci
Ingrediente: Se iau 200 gr de ciuperci albe proaspete (sau 300 gr uscate), o lingura de ulei, o ceapa, patrunjel, 2 sfecle rosii mici (400 gr) fierte, 4 cartofi, 1 lingurita pasta de tomate (nu e obligator), condimente duap gust. Toate legume se curata si se spala.

Receta: In tigaie se calesc ciupercile, apoi pe rind se aduaga ceapa tocata, pasta de tomate, cartofii taiati cubusoare maricele, se adauga apa (1-1,5 l) si se fierbe pina cind cartofii devin moi. Sfecla rasa sau taiata feliute se adauga si se firbe tot inca 10 min. Patrunjelul tait marunt se adauga in bors inainte de a fi pus pe masa. Condimente dupa gust.

Pofta buna!!!

Alte retete de post:

Etichete: , , ,

Diana Chicu-Jornea  
<<
Free money making opportunity
<<
Utilizăm companii de publicitate terţe pentru a difuza anunţuri când vizitaţi site-ul nostru Web. Aceste companii pot folosi informaţiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri şi servicii care v-ar putea interesa. Dacă doriţi informaţii suplimentare despre aceste practici şi pentru a cunoaşte opţiunile cu privire la posibilitatea de a nu permite utilizarea acestor informaţii de către aceste companii, faceţi clic aici.
Cele mai recente Articole

ABONEAZATE LA ARTICOLELE BLOG-ULUI DIETA-OK

Email-ul tau:

Delivered by FeedBurner

Temele Blogului Meu
Archiva
Powered by

Blogger Templates BLOGGER